Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustig

På Venusbergets topp
står du och beundrar utsikten
över det trinda landskapet

djupdyker sen
till sältan i mig och

välkomnas innerligt
till min heta grotta




Fri vers av Livet1
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-09 10:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättevacker erotik
2018-11-06

  Lars Hedlin
Erotik på högsta nivå!
2018-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1