Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borttagna dikter

jag läser dina dikter
och de är bra

plötsligt en dag finner jag
att du tagit bort de flesta

jag kan inte låta bli
att undra varför




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-09 10:53



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Jag skrev själv en dikt/text om samma sak samtidigt som dig. Jag undrar om det var samma person som vi tänkte på då.

Det finns flera som jag har varit med om med samma sak.

Riktigt tråkigt när det händer.
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP