Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan vatten och ånga

Rinner av ditt paraply
Hälls upp i vinglas
Hettar till när förbjudna lock öppnas
bränner på ansiktet
Sköljs med saltet på kinder

Rinner ner för stup
Glaset står halvtomt
En del uppdrucket
Resten utspottad




Fri vers av bögpoesi
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-09 14:28



Bookmark and Share


  träsnidaren
Yes!
Gillar verkligen språket i texten. Riktigt snyggt..
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi