Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Risk för ras


Rasrisk

riskor i skogen
och risker i livet
att rösta är riskfyllt
inget är givet

partier kan falla
mot det kan man rasa
det kan finnas rasrisk
personer att hata

att några är vita
är en risk man får ta
sån tur det finns svarta -
ja rasande bra

kom an alla raser
ja ta nu en risk
du är ju en mänska
och inte en fisk




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-09-10 20:38



Bookmark and Share


  Fulbergarn
kalastext på min ära :)
2018-09-12

  morgonstjärna VIP
riktigt härligt skämtsamt allvarligt bejakande skrivet !
2018-09-12

  DominiQueen
Underbar uppfriskande dikt
och en härlig livsbejakande bild till
En liten hoppfull gladvitamin :-)

Keep shining that LoveShining
DominiQue
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP