Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Narcissisten/ psykopaten

vet du om att du har
en lång rad diagnoser?
jag kan ge en hel del svar
fast det inte är helt kosher

nu är jag inte psykiater
men jag ser de uppblåsta jagen
jag har levt med många psykopater
och jag känner igen de narcissistiska dragen

det att du inte har det svart på vitt
på papper exakt vad din sjukdom heter
och det faktum att du tillåts gå fritt
ger inte moraliskt stöd åt dina verksamheter

makt tenderar att stiga åt huvudet
inte minst hos den självutnämnde profeten och domaren
och när man börjar tro att inget är förbjudet
kan det gå som för Caligula, den vansinnige romaren




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-11 20:22



Bookmark and Share


  Viksten
Finurlig
Angelägen
Bra
2018-09-11

  Språk, hjärna!
Finurlig, med bra rim!
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP