Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stressen

Stressen är drogen
Som får hjärnan att snurra
Som får tillväxten att öka
Som får människor att falla i bitar

Stressen är drogen
Som får oss att gå upp
Som får oss att inte gå hem
Som får oss att känna framgång

Stressen är vägen
Som vi alla ska vandra
En one way road
En enkelbiljett

Stressen är vägen
Som visades oss
Men som grävlingar längs kanten
Såg vi faran för sent




Fri vers av KNOS
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-11 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KNOS
KNOS