Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


som

 

 

fjärilar över en försommaräng

i tystnaden

 

ett ögonblick av evig tid

en andning ur ett liv

 

en kärlek

 

ett minne




Fri vers av in effigie VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-12 10:58



Bookmark and Share


  Fulbergarn
fin musik också
2018-09-13

  morgonstjärna VIP
så vackert skrivet !
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP