Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet ord med stor betydelse



Ordet förlåt

är ett av de finaste orden jag vet

löser knutar på gemenskapens band




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2018-09-12 11:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA om det sägs i känsla och ärlighet!
2018-09-16

  överlevaren VIP
Ja det har en förlösande effekt!
2018-09-15

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt om ett ord som befriar och förlöser.
2018-09-14

    Peter Söderqvist
Fint skrivet om detta viktiga ord.
2018-09-13

  Valter Örn VIP
"Fader förlåt dem, för de förstår inte bättre", brukade min mor säga om det var någon som bar sig illa åt.
2018-09-13

  bittemi VIP
Så sant!
2018-09-13

  Margit Grell
Ett ord som kan förändra mycket!
2018-09-12

  Anya VIP
Så är det. Att säga förlåt är en styrka.
2018-09-12

  Maria Sundelin VIP
Och ibland det svåraste ordet att säga
Kramar
2018-09-12

  M.Eta
Kan vara väldigt inkapslat ibland men så befriande när det väl sägs.
2018-09-12

  Eva Helene VIP
Ett från hjärtat kommet förlåt är stort och kan verkligen lösa knutar så som du skriver så fint och klokt här.
2018-09-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärt diktat om detta fantastiska ord, som kan läka sår, om det är allvarligt menat.
2018-09-12

  Öknens Ros VIP
Förlåt så enkelt och lätt
Bara det sägs på rätt sätt
2018-09-12

  Niliboy
Ja, så är det nog, även om det kan vara tungt i början för bägge parter!
2018-09-12

  Gunnel Eriksson VIP
Bra och välformulerat.
Ibland missbrukas ordet -
halkar ur munnen utan mening.
2018-09-12

  Kungskobran VIP
Att säga förlåt
är svårt
det måste sägas på rätt sätt
det är inte lätt
2018-09-12

  Lottie Ålhed VIP
Verkligen välformulerat om betydelsen av det lilla ordet!
2018-09-12

  ULJO
Relevant i många sammanhang om det används på rätt sätt.
2018-09-12

  DominiQueen
SÅ sant och vackert Du påminner
fina Du
2018-09-12

  Rise Little One
Så svårt att säga det ordet ibland...
2018-09-12

  MALVAA VIP
FÖRLÅT
Nästan ingen vågar säga det
men det betyder mycket för den som väntar på det
2018-09-12

  Feliaxel VIP
Det ordet är bland det viktigaste som finns
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP