Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi är en micro i ett Macro


Så liten


Så små är vi
stoftkorn i rymden

ändå målar vi in oss i ett hörn
i rött blått och grönt
färger vi tror ska rädda oss
-från vad?

så lite vi förstår
allting har sin gång

universum livet döden
allt sker i sin bestämda ordning

även med stoftkornen -
det lilla har en mening i det stora

färgerna blandar sig

i regnbågens
inordnade färgskala




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-12 11:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
å denna regnbåge mångomsjungen och skriven innehållande alla våra färger.

bra betydelse
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP