Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smarttelefon- addiktion

du måste vara uppkopplad
du måste följa med
facebook, mejl, Instagram
blir du inte led?

alla pip, allt flöde,
hoppa mellan appar hit och dit
märker du inte
att det mesta bara är skit?

du fotograferar, postar,
följer, gillar, kommenterar,
jagar följare, svarar, diskuterar –
du multitaskar, allting du klarar

du har den med på toaletten och i badet,
du går och cyklar med den i handen,
du sitter och stirrar ner i den när du äter
den har blivit din bästa vän

din smarttelefon- addiktion
har för länge sen blivit en mani
och det riktiga livet flyter på omkring dig
men det går dig förbi




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-12 12:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låt oss säga så här;

Smart-telefon och det dumma människosläktet går inte i hop.
2018-09-12

  Tomas Karlsson VIP
Jo, det är skrämmande.

Google eftersträvar ju också världsherravälde och följer allt vi gör. "Every Step You Take - Google Will Be Watching You." :-/
2018-09-12

  Bodingen VIP
Har aldrig varit, är eller kommer bli med i t.e.x fuckface fjässbok, har läst användaravtalet från första till sista bokstav och naturligtvis får man göra som man vill men jag skulle under inga som helst omständigheter klicka i ok-rutan då det hela är uppbyggt som en sekt, allt som läggs ut, text, bilder o.s.v tillhör då och för all framtid sektledaren, även om man går ur.
Bra iaf att folk börjar få upp ögonen om skiten, i USA har en fjärdedel av användarna gått ur sedan i våras.

2018-09-12

  Språk, hjärna!
Bra innehåll och ordval!
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP