Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delete history

Det känns skönt att 
blodet har slutat rusa nu
Inom mig är det slut med Du
Tankarna om dig är borta,
och Du kan mig ej längre störa
Dagarna flyter på utan dig,
som i dåtid i mitt sinne gjorde röra

Är förutan kaos i emotioner,
och i mitt sinnelag
Du är raderad,
och ger mig ej längre
flämtande andetag
Jag känner nada,
inget,
det är tomt med Du
Det som jag trodde var kärlek,
det är slut i detta nu




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-12 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale