Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blommig folkabuss

en sommar
stod en blommig folkabuss
utanför ett bilmåleri

hela sommaren
och jag åkte förbi den
varje gång jag åkte till butiken

jag tänkte, men bara tänkte
många gånger
att den borde man ju rädda

jag sa alltså bilmåleri
den blev alltså troligen ommålad
och då blev det säkert utan blommor

vilken hipp-faktor
och hippie-faktor
med en blommig folkabuss

nu går jag
resten av livet
och har ångest

över att jag inte räddade
den blommiga folkabussen
när jag kanske skulle
ha haft chansen




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-12 20:19



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
VW Typ 2, första generationen 1950-1967 hade en dräparmotor på hela 25 kusar, hmm...he hursom, perfekt körställning iaf då det är bara att lägga armarna på den liggande ratten, mycket bekvämt
2018-09-12

  HenrysDotter
Så synd!Att du inte räddade den...Hade en för några år sedan,dock ej blommig men randig! "Ettan" hette den,härliga semestertider,frihet!
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP