Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är i sin ordning - Befriad

Du tar hennes hand i din
hon ser upp på dig
när du leder henne
till ett bad

Hon kryper ner
i vatten
värmen omsluter hennes kropp och du sitter bredvid
du berättar för henne
vad hon betyder
säger att du älskar
ber om förlåtelse
att i detta nu och för alltid
är hon hans allt

Du tvättar hennes rygg
sköljer bort all besvikelse
allt lidande och smärtan
kvar finns bara tilliten
hon tror på dig igen.

Du torkar hennes kropp
bär henne
till gläntan i skogen
lägger henne försiktigt ner

Där i mossan
försvinner hon
upplöses
till liv

När du reser dig upp för att gå hem igen
ropar hon från sin himmel
Jag älskar dig!




Fri vers av Livet1
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-12 20:55



Bookmark and Share


  DominiQueen
Bokmärks så klart!
2018-09-15

  DominiQueen
WOW, bland det bästa jag läst, blev gripen av slutet och känslomässigt kan jag relatera till allt (på mitt sätt) en fantastisk katarsisdikt som passar både i metoo som i begravningssammanhang, - så flerdimensionellt hoppfull. Ger försoning att läsa.
Kastar mig på marken, kysser Din drottningamantel, viskar ödmjukt:
BRAVO my Queen
2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1