Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska vandra utan spår


Vi står vid vår grind
många år från nu
i kvällssolens glans talar vi helt tyst
där sjön ligger och vilar

Jag minns att jag drömde
hoppades och brann
att den kärlek vi delade skulle räcka
och bära oss på vår resa

Jag sitter ensam
med bilden i minnet
några verser på ett papper
är allt jag har kvar




Fri vers av Gigi
Läst 244 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-09-12 21:27



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Vacker och vemodig berör den hjärtat. Läsvärd och tänkvärd.
2018-12-09

  stig wikman
Underbart författat , Gigi.

KRAM Å APPLÅD TILL DEJ .
2018-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi