Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ödesveckan


Niclas, 32

SD har just gjort ett utspel
om seger eller död

jag tar en sen kvällspromenad

Bilbingo på vallen
Niclas, 32
trea tvåa

Hemköp
öppet 7-22
stänger om 3 minuter

hund med husse spatserar förbi

Karlavagnen briljerar ikväll
minst 3 ljusår dit

jag andas in den friska höstluften

livet pågår




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-12 23:40



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Tycker den här är så bra!
Andas livet som det kan vara.
Kram!
2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP