Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ego te amo.

Du fångar mig
Du får mig att vicka på tårna i den svarta sanden
Du får mig att tvivla, skratta, pulsera.
Känna den där smekningen längs min ryggrad

Äventyren dom vi levde, älskade. Fångade i dig och mig.

Jag tror på minnen
Jag tror inte på det förflutna
Jag vågar dock inte veta
För vad händer när mitt hjärta smälter
När trädet vissnar
Efter att regndroppen fallit
Vet dock, fortfarande vi.

Älskar dig min skatt




Fri vers av LizzyyO
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-14 11:33



Bookmark and Share


    Bo Malte
härligt...
2018-11-01
  > Nästa text
< Föregående

LizzyyO