Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förkortad version


Variation på Niclas, 32


Tar en promenad

Bilbingo på fotbollsplan

Niclas trettitvå




Bunden vers (Haiku) av stormengudrun VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-14 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP