Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Detox

Det förgågna pressas ut genom porer
Bildar ett stelt leende
en stukad gestalt

Hjärtat en sten
som slår den slagna

Ilska mullrar
likt åska om sommaren

Gråt på insidan
når fördämningen

Kraven galopperar runt runt
Jämnar förnuftet vid marken

Inväntar en rening
Rensning
Revansch





Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-24 23:32



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Fint om starka inre rörelser !
2020-02-15

  Solstrale VIP
Baksidan av allt du fångar fint, tangerande egen erfarenhet... Mycket bra ordat!
2018-10-01

  Anya VIP
Starkt om kampen att överleva...tänker jag. Jaa det förgångna pressas sannerligen ut genom porerna. mycket stark och sann bild.
2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP