Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Niclas, 32 variation 2


Niclas, 32 ifrån stan
spela' bilbingo mest hela dan

men när mörkret föll på
hemåt styrde han då

ty vid kvällsbingo var han ej van




Bunden vers (Limerick) av stormengudrun VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-14 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP