Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Framåt är svaret


Beslutsamhet

Vart är vi på väg?

Mina fötter ger mig svar:

de vandrar framåt.




Bunden vers (Haiku) av stormengudrun VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-15 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP