Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han kommer nog inte tillbaka


Mina böcker är vackra
av sorg och ångest, sammanbundna
Jag hittar aldrig hem
min värld är flytande i mörkret

Lika verklig som havet och skogen
är livet med ärr i själen
Han är borta
utan namn för mig
där ingen längre går förbi




Fri vers av Gigi
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-15 20:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert, gillar liknelsen med böcker sammanbunda av sorg och ångest.
2019-03-22

    ej medlem längre
vackert, gillar liknelsen med böcker sammanbunda av sorg och ångest.
2019-03-22

  Lars Hedlin
Oerhört stark!
2018-12-06

    ej medlem längre
Smärtsam men vacker dikt.
Spännande tanke.... att han är borta men det är "du" som inte hittar hem


2018-12-05

  Baystream
Ja dessa ärr...

2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi