Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att finnas i stunden bara

 

I glädje bland värmande skogars doft

ser jag dig komma min kärlek emot

vildnatten söker mina händer att hålla

flyktigt men snar innan känslan flyr bort.

 

Rinn bäckens pärlor genom mina dagar

under mossan döljer fukten mitt steg

 känn ensamhetens gissel i tomställda hagar

låt vinden få spela längs vandrarens väg .

 

Jag trodde du stod min styrka bredvid

fångad av allvar med leklysten aura

hängiven känslan ur bortsprungen tid

men med längtan att finnas i stunden bara.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-16 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP