Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politik, samhället och du

demokratin
Frihet att välja
Parti
Religion
Politik
Kön
Det nakna äktenskapet
Intressen

Men ändå finns det fientlighet
Mot folkgrupper
Mot religoner
Mot dig
Och kanske mig med

Normer
Bryt normer
Höj din röst
Gör din plikt
Ge samhället en chans

Gör det till ditt samhället
Stärk din röst
Rör om samhället
Vissa stt du finns

Vissa att du finns
För just du kan förändra världen
Du kan förändra samhället
Gör din röst hörd

Du är en människa
Höj dina rättigheter
Du har rättigheter
Du är din rättighet

Du är samhället
Va samhället
Bli samhället

Va den du är
Politik
Politik
Bli samhället




Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-18 18:17



Bookmark and Share


  Bebyjesus
Tack så mycket, den ligger nära hjärtat
2018-10-15

  Viksten
Utmärkt text
2018-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus