Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotspår

 

 
Mina gamla fotspår 
ses på stigen som 
jag går
 
Jag har gått i
vredesmod från
en kvinna som
jag älskade 
 
Nu går jag mjukt
tassande på samma
stig
 
Har lärt mig närma
kvinnor med mjukhet
 
Kanske träffar jag en 
kvinna som ser att jag
spårar efter henne med
lust och nyfikenhet 
 

 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 311 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-09-19 03:24

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ett spår är lättast att följa efter en halvtimme, på så sätt kanske hon blir lite överraskad!
2018-09-19

  Kungskobran VIP
Det gäller att gå varligt fram
kvinna såväl som man
Ett ord kan lätt slå fel
man har lärt sig en del
av tiden som gått
somliga är ett minne blott
2018-09-19

  StinaJ VIP
Texten speglar livserfarenhet som misstagen ger. Fint.
2018-09-19

  Solstrale VIP
Det låter fint att höra! :)
2018-09-19

  annapoem
Hjärtat kan falla i vilka diken som helst. Tur man fick en hjärna också som kan hjälpa en sålla efter det mjuka.

Det sista stycket målar upp en vacker bild.
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten