Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om att tänka och känna




när jag tänker om dig
är du människa

när jag tänker på dig
är du kvinna

när jag känner på dig
är du kropp

när jag känner dig
är du allt

när jag blir bekräftad
blir jag kär

jag är en ytterst
ytlig typ




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-19 12:26



Bookmark and Share


  Mayssa
Du är en människa :)
2018-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP