Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klassutringningen



Om våren kurar ännu

kristallkulekontrollens

konträrkonsul som knappt

hinner körsommargala

till majs konstkolorit



ren kappvändarvind knotar

kubisten just innan

klassutringningen och

det förmodade kornknarrandet

bland koder och knapphet



inte samma käbbel om

amplitudköret konstaterar

kriskvadrulanterna medan

klusternivån avregleras

och konstpaus införs




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-19 12:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text!
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP