Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mot rymden

Vill så mycket, men
omöjligt att stanna
i stunden

tanken skenar
andas, andas

är vad jag borde
men galopperande hästar
har slitit sig

Låt allt bli stilla
som en tjärn om natten

släcka alla ljud
bädda in mig i
stjärnhimmel

lämna mig
i tyst rymd

Låt Pegasus hämta
mig om ett ljusår




Fri vers av Livet1
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-19 21:07



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Varför får jag B.K.Öijer i tankarna när jag läser här (inte hans stil men) Kanske galopperande hästar? B.K använde bilden i tidiga samlingar.

Gillar hur som helst !!!
2018-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1