Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilder på Tinder

man borde ge ut en bok
där man samlar de sämsta bilderna
människor lägger upp på Tinder

ni som använder Tinder vet vad jag talar om –
man undrar ju när man ser hälften av bilderna
”hur tänkte du när du lade upp den bilden?”




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-19 21:38



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Sjunger man Elvis "Love me tender" som "Love me tinder" där eller? He he
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP