Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppmärksamma och reflektera

Står utanför och betraktar
inre tankar spottas inte ut sakta
Snabbt påminns om att inte vara värdig
Ett förtryck som blir ens egen sanning

dragkramp där kampen i sig gör dig till förlorare




Fri vers av bögpoesi
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-20 11:54



Bookmark and Share


  träsnidaren
Ja du...

..du anar inte hur mycket jag känner igen mig.

Jag står där!

Stark text, äkta och nära. Bra!
2018-09-22

  Elin Jakobsson
Hjärtskärande och viktig text. Tack.
2018-09-20
  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi