Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undantagsdikt


Gränslöst

 

 
Bonden på sin åker ser
ett fågelsträck passera 
 
Gränslös plogformation



Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 352 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2018-09-20 15:07

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
fin tanke
tullfri i alla fall
men aerodynamiken + enastående samarbete har dom tränat på hela sommaren
2018-09-24

  ecel
Klurig!
2018-09-21

  Kungskobran VIP
Fri såsom fågeln i morgonstunden .....
2018-09-21

  Syrran77
Så fyndigt!
2018-09-20

  Bodingen VIP
Stå inte under fågelsträck
ha skydd av fågelsmäck
var beredd på fågelskräck
med anfall av fågelträck
2018-09-20

    ej medlem längre
Alla på sin plats
2018-09-20

    Elisabeth Nilsson VIP
En naturupplevelse i kompakt form. Här flög just kanadagässen förbi på väg till åkern.
2018-09-20

  Blomma-Stjärna VIP
haha - humor och allvar i ett! - jorden är inte uppdelad i gränser bara i hav berg o land.
2018-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten