Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Posören

du skaldar
och parafraserar

gammal skåpmat
serverar den på silverfat

inget som känns nytt
bara pyntat och prytt

och det förväntas man gilla
jag börjar nästan må illa

du är ung och smäcker
ja, rent ut sagt läcker

du får många fans
allt går som en dans

men det som mig stör
är att du mest känns som en posör




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-23 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP