Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu borde vi få gå i ide. Hela min kropp skriker efter höst.


Ide


En
lång
sommar

vilar nu
stilla
under jorden.








Fri vers av Livet1
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-21 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1