Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå tillbaka?

gå tillbaka?
du kan inte
gå tillbaka

det finns
ingenting
att gå tillbaka till

det där du var
är inte längre
det det var




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-21 21:35



Bookmark and Share


  DominiQueen
klokt och sant
många har lönlöst
försökt
no way back
(mer än astralt då, men överkurs ;-) )
TACK
2018-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP