Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet vad jag menar

stanna ännu en stund
vila ditt huvud mot mitt bröst

låt oss dela ännu en flaska vin
låt oss släcka vår törst

och vår hunger, på flera sätt
– du vet vad jag menar –

jorden rubbas nästan ur sin bana
när vi än en gång oss passionerat förenar




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 651 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-21 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP