Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Digitala fotspår

mina digitala fotspår
på nätet
är både många och stora

min websajt, Instagram,
min musik, min poesi,
min blogg, allt jag har på facebook
och snart min diktsamling

dessutom finns det
en massa tidningsartiklar
som andra har skrivit om mig

tänk om jag en dag
blir som Julián Carax
från ”De bortglömda böckernas gravkammare”- serien
av Carlos Ruiz Zafón

och börjar ägna mitt liv
åt att spåra upp allt material
för att förstöra det?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-22 14:56



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag vet en tomas karlsson i persberg. är det du? har inte sett en sen jag gick i sexan.
2018-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP