Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

have been

ooh but a grim fear so near
hand in hand with a mystery
looking into chambers dark
se none but the burning heart
look into your soul so deep
reach for dreams within your head
your minds asleep
figthing for your life within
getting beaten aonce again
never ending never real
allways floating beyond yor reach
time after time none shall flee
death comes to you all
and once again you shall be set free




Fri vers av Vargens ögon
Läst 223 gånger
Publicerad 2006-06-13 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vargens ögon
Vargens ögon