Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst

Bröst
tunga
av varm
mjuk
kärlek
håller om
tröstar ditt tårdränkta ansikte
Kom, vila hos mig.




Fri vers av Livet1
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-23 09:27



Bookmark and Share


  DominiQueen
Ljuvligt - tack
2018-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1