Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite av din doft

jag har kvar
t-skjortan
du brukade sova i

jag kommer
aldrig nånsin
att tvätta den

den har
fortfarande kvar
lite av din doft




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 522 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-09-23 18:21



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Här kan man nästan ta på saknaden, bra beskrivet
2018-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP