Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öva på läxan

jag är instrumentpedagog
jag undervisar i
gitarr, ukulele, elbas, piano och trummor
och ensemblespel och komposition/ låtskrivande

en av mina elever
sa nånting väldigt roligt en gång
när jag frågade honom om han hade övat på sin läxa –
jag såg nämligen att hans gitarr
inte hade varit ute ur väskan sen senaste lektion –

han tittade lite skuldmedvetet på mig
när han visste att han var avslöjad,
men han fann sig direkt och sa:
”Inte direkt. Men jag har gjort sån där mental träning...”




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-24 11:12



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Under min uppväxt blev gitarren riktigt i ropet. Föregångarna till punkbanden var väl skiffelgrupperna. G, C och D7 kom man långt med. Jag fortsatte och traggla under ett antal år och var väl rätt högröstad hemma i vår lilla lägenhet.
Övriga familjemedlemmar klagade ofta i korus. Nin käre fader sa dock -Ni skall vara glada över att han inte spelar fiol.
Fin text du förmedlat.
2018-09-27

  Bodingen VIP
Idrottsspykologerna jublar!
2018-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP