Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cusanus lyckliga dröm

Förutom en osynlig vävstol
som vilar i mörker
en varp av imaginära silkestrådar
och ett inslag av icke-vetande tyger
i alla regnbågens färger
behövs det
en modig människa
fylld av tvivel
för att väva
en flygande matta
som kan flyga
vart som helst i världen




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-24 15:43



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket fin med magisk existentiell ton. Jag flyger gärna med som den tvivlande människan jag är. Sparas.
2018-09-30

  Blomma-Stjärna VIP
AAAH!ÅÅÅH! - bokmärker!
2018-09-24

  Kungskobran VIP
Han finns på denna sajt
Viksten heter han
2018-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP