Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag

Jag har förlagt mitt liv till dagen
Rutiner, aktivitet, produktivitet

Strävan efter välbefinnande
i systemet

Och år av nattliga våndor
har gjort mig förälskad i sömn

Ekorrhjul och ramar
Förväntningar och krav

Jag fuskar och kör på
Uppskattar och skrattar

Visst vill jag göra allt det där
Men tänkt om jag glömmer

Vem jag är

Jag är insomnia
Jag är dubbel
Jag är trasig
Jag är ett flöde
utan fast punkt

Och natten fattas mig




Fri vers av Moirin
Läst 316 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-24 22:58



Bookmark and Share


  Natten24
Du har verkligen en förmåga att uttrycka dig.

vill läsa mer av dig.
2018-10-31

  Stay Golden
Unlimited ^^
2018-09-25

    Peter Söderqvist
En text som verkligen fångar sömnbristens känsla. Fint skrivet.


2018-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Moirin
Moirin