Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn av vår tid

Jag är barn av vår tid
Jag vill självförverkliga
Välja rätt
Bli något
Förändra världen
Men detta barn
Går under av ångest
Kapitulerar
Kan inte hantera
Känslostormarna
Mitt barn av sin tid
Vill bara blicka inåt
Lära känna det innersta
Vara ödmjuk mot andra
Älska
Längta
Stanna upp
Men krisen är ett faktum
Och barnet
Ligger stilla
Tittar in i väggen
Känner meningslöshet
Barn av vår tid




Fri vers (Fri form) av Cikoriarot
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-25 10:49



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
en depression tar tid
tyvärr många i dag har samma problem. mörkret som närmar sig kan ge deppighet
men egentligen är det mysigt tända många ljus och mysa framför ett bra TV-program eller krama katten eller hunden. gå en sväng och lufta rocken.

2018-09-25

  Baystream
Vackra, men samtidigt sorgliga ord som jag tror många kan känna igen sig i.
2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Cikoriarot
Cikoriarot