Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann en dikt, minns inte när jag skrev den och jag känner fortfarande igen mig i den..., den största skillnaden är att jag börjat förstå...


Då skall jag älska dig

"Jag har ännu ej förstått din skönhet,
bara att du är mycket vacker.

Den dagen jag kommer se och förstå
vem du i sanning är,
kommer jag i sanning se och förstå
vem jag är
och då skall jag älska dig förbehållslöst.

För i skönheten du är, finner jag mig själv
och jag har ännu ej förstått hur vacker jag är.

Jag har ännu ej förstått din skönhet,
bara att du är mycket vacker."




Fri vers (Fri form) av Kadhambam
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-25 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kadhambam