Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några tankar kring hur vår rädsla får dominera oss... 7:e April 2007.


Projektioner!

Sanningen är den, att det finns bara en.
Allt annat är illusioner som vi skapar,
som kapar,
bit för bit av sanningen.

Och vi laddar vår egen pistol,
med en mycket speciell patron,
i denna en projektion
och vi har fött vår illusion.

Vi bygger på den med kontinuitet,
för varje skott vi skjuter,
egot bara njuter,
när vi föder vår rädslas profet.

Trots att vi längtar efter att få förgylla,
att hylla,
oss själva och livet,
så tar vi för givet, att egot är något vi behöver
att egot är något som hjälper,
trots att det stjälper
och får oss att tappa fästet från marken.

Vi skjuter några fler patroner,
för att mota alla skrämmande illusioner,
som vi inte kan se är födda och beströdda,
runt om oss av oss själva,
de oss omvälva,
tills vi inget annat ser och vi ger,
till andra genom att beskylla.






Fri vers (Fri form) av Kadhambam
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-25 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kadhambam