Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oro


Du borde sova




Månen narrar den sömnlöse

Vinden stormar genom tankar

De är bröder och marodörer

Plundrar den rolöses sömn

Virvlar upp och kastar om

Tankarna svävar en sekund

För att falla pladask i trassel

Månens strålkastare belyser

Vinden hånar kyligt

Hur tror du det blir imorgon?








Fri vers av annapoem
Läst 360 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-09-25 20:47



Bookmark and Share


  E Nordin VIP
Jag tycker : Vacker i sin enkelhet ,,
Mycket vacker
2018-09-27

  Gin83
Åhh stämningsfull så här i natten
Väldigt visuell och med en känsla av saga
Gillar dina ordval
Riktigt bra
2018-09-25

    ej medlem längre
Fin nattlig sömnvisa.
2018-09-25

  jba VIP
Gillar rytmen i denna. Igenkänning!
2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem