Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet

 


Stigen slingrar 
sig/när den 
möter ån/
där jag ser
dig/på bron 
som leder 
till din koja
 
Jag följer dig/
driftstyrd/
med libido
i topp
 
Vill du möta mig/
naken och het/
i kärlekslek
 
Ska jag gå
lottlös hem/
nu igen
 
Jag undrar 
tills du låst 
din dörr/
bortmotad
som förr 
 



Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 393 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2018-09-26 00:50

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert om längtan.
2018-09-28

  Lars Hedlin
Känsla som känns igen på många sätt! Bra skriftat!
2018-09-27

  Cikoria Blå VIP
Inte ge upp
Våga igen och igen
Det tycker jag mig läsa här
2018-09-26

  Kungskobran VIP
Att bli nobbad är svårt
man får inte ta det för hårt
man får försöka komma ingen
men
det kan vara värt ett försök
vem vet vad som väntar
bakom nästa krök
2018-09-26

  Öknens Ros VIP
Att bli avvisad tär på självkänslan.
2018-09-26

  Boneyfrank VIP
En dikt som lågmält avhandlar känslan av avvisning, förhoppning och livsglädje. Bra beskrivet!
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten