Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Resultatet av en övning (eller snarare tre) från skrivarkursen jag går just nu. 25/9-18


"Sjukskötarens kläder"




Omvårdnad sterilitet mycket noga vi ser
allting göm dig inte i mina klädesveck bär jag stolthet mod stress
skam mina kollegor och jag räddar liv räddar er som lever som ni vore
odödliga inte på operationsbordet här är alla av samma kött och blod
trycket stiger syremättnad 100 % halva levern borta höger hemihepatektomi jag






sterilitet

i mina klädesveck bär jag stolthet

odödliga, inte på operationsbordet

trycket stiger







trycket stiger

man ska stå upp för de svaga

sterilitet

i mina klädesveck bär jag stolthet

trycket stiger man ska stå upp för de svaga

odödliga, inte på operationsbordet

trycket stiger

sterilitet

man ska stå upp för de svaga




Fri vers (Prosapoesi) av Hybrid
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-26 07:56



Bookmark and Share


  in effigie VIP
skickligt intensiv...med varje ord i livskamp..
2018-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Hybrid
Hybrid