Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


DET GÅR ÖVER

Det går över.
Ja, det går över.
Allt det onda.
allt det svåra,
allt det tunga,
allt det mörka.
Ja, allt går över
någon gång.
Om bara tiden
får ha sin gång.

Ingvar Björkdahl




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-26 09:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så är det...tack...
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl