Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrummet

 

 I tomrummet  studsar tankar

utan riktning eller innebörd

letar efter band

till känslor i min kropp

 

Vill älska med passion

våga famna nära

lyssna till begär

och fylla själar rött

 

Ge mig den tid

som min själ behöver

att låta mig våga

kyssa läppar

händer treva

och andas lust

 

Jag vill leva helt

 

 

 

 

 




Fri vers av Nils-Robert
Läst 283 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-09-26 13:31



Bookmark and Share


  Classico VIP
Så fint!
2019-02-20

  Kim VIP
Ja fyllda själar, det har vi nog alla, men inte så säkert rödfärgade...Blodets och kärlekens hettande färg som får isbitar att smälta kanhända?!
2018-10-05

  Karina"Kia"
Lidelse!
Ett rop på ömhet starkt!
2018-09-29

  Alysse VIP
Så känslosamt och vackert skrivet
tycker särskilt mycket om "våga famna nära"
2018-09-27

  DavidM VIP
En finstämd läsupplevelse.
2018-09-26

    ej medlem längre
En längtan som fyller varje tomrum och ger röst åt en värme och passion som bor i dina ord!
2018-09-26

  Feliaxel VIP
Vackert
2018-09-26

  ULJO
Underbar önskan i kärlekens namn
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert