Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 2010-2011, tror jag.


Österkors


Eldkvarn är ditt namn, skyl rosenfylld barm
Med låsta händer och förargad jag vänder
bort från
livets kant
slumra in, i drogmättad vaka


Kolonn i jade, vittnar av lager
för lager - törnen
disigt grön mjukt grå
där ska hon stiga fram, jordig i fot och skrämmande fager




Bunden vers (Rim) av Hybrid
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-27 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hybrid
Hybrid